فایل های برتر موبایل ایران

عرضه کننده ی فایل گوشی های سامسونگ - هواوی- ایسر - تبلت -لنوو-گوشی چینی

فایل های برتر موبایل ایران

عرضه کننده ی فایل گوشی های سامسونگ - هواوی- ایسر - تبلت -لنوو-گوشی چینی

کلمات کلیدی

جزوه آشپزی

aba mohmad | دوشنبه, ۲۱ تیر ۱۳۹۵، ۰۱:۵۳ ق.ظ

جزوه آشپزی

جزوه آشپزی
دسته: جزوات درسی
بازدید: 4 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 149 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 150

خوراک بلدرچین با سس پرتقال (فرانسوی) بلدرچین درشت 4 عدد کره 15 گرم نشاسته ذرت 2 قاشق مرباخوری شکر 2 قاشق نمک و فلفل به مقدار لازم رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری 1 بلدرجین را بعد از تمیز کردن وشستن خشک می کنیم 2 در ظرف مناسبی کره را آب کرده که داغ شد بلدرچین ها را در کره با حرارت ملایم تفت می‎دهیم 3 اطراف آن کام


قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید


  1. سس را بر روی بلدرچین ریخته و می گذاریم با حرارت ملایم جدب بلدرچین شود. گاهی با قاشق سس را بر روی بلدریچن می ریزیم.
  2. سس بلدرچین باید غلیظ باشد.
  3. آنها را در دیس کشیده و 2 عدد پرتقال را از پوست دوم بیرون آورده  طوریکه برشها سالم باشد. داخل سس می ریزیم که فقط گرم شود و سس را با پرهای پرتقال بر روی بلدرچین می ریزیم. طوریکه پرها دور ظرف قرار بگیرد.

مرغابی شکم پر با سس پرتقال

مرغابی درشت             1 عدد

آلو برقانی                  نیم کیلو

خلال پوسته و بادام                 3 قاشق غذاخوری

روغن                          150 گرم

خلال پوست پرتقال و نارنج شیرین شده  پیمانه

پیاز سرخ شده                     3 قاشق غذاخوری

شکر                      1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زعفران               به میزان لازم

  1. مرغابی را بدقت تمیز می کنیم و موهای ریز آنرا روی حرارت می سوزانیم و به بدن آن نمک و فلفل می زنیم و کنار می گذاریم.
  2. آلو برقانی را که قبلا خیس کرده ایم می شوئیم و یکی دو جوش میدهیم.
  3. آلو آماده شده را با پیاز سرخ شده، خلال پسته و بادام و خلال پرتقال و شکر در مقداری روغن مخلوط می کنیم.
  4. سپس داخل شکم مرغابی را با این مواد پر می کنیم و در شکم رابا نخ و سوزن می دوزیم.
  5. بقیه روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و مرغابی را در آن سرخ می کنیم تا طلایی شود. بعد با 2 لیوان آب و کمی نمک و زعفران و پیاز سرخ کرده و آنرا می پزیم با حرارت ملایم تا آب آن به مقدار یک استکان شود.
  6. آب باقی مانده از پخت را با مقداری سس پرتقال مخلوط می کنیم و روی سطح آن میدهیم و یک ربع دیگر می پزیم.
  7.  

قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید


برچسب ها : جزوه آشپزی , آموزش های آشپزی , مقالاتی در مورد آشپزی , پروژه ای در مورد آشپزی , مطالبی در مورد آشپزی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی